Overzicht prompts

Overzicht prompts

Meer inzicht in het gedrag van je website bezoekers.

Nieuw product lanceren

				
					Stel een uitgebreid marketingplan op voor de lancering van ons [Nieuwe product]. Inclusief teasers op sociale media, een aftelling op de website. Implementeer een verwijzingsprogramma en moedig klanten aan om de lancering te delen voor exclusieve vroege toegang.

[Nieuw product] = [Voeg hier in]
				
			

Nieuw product lanceren

				
					Creëer een uitgebreide productlanceringsstrategie voor onze [aankomende release], inclusief pre-lanceringsactiviteiten, berichtgeving, segmentatie van het doelpubliek en monitoring na de lancering. Overweeg zowel online als offline kanalen.

[aankomende release] = [Hier invoegen]
				
			

Projectmanagement tijdlijn

				
					Stel een projectmanagementtijdlijn op met de "Initiatie-Planning-Uitvoering-Monitoring" benadering voor het aankomende [projectnaam]. Definieer mijlpalen, wijs middelen toe en stel duidelijke bewakingsmechanismen in om een succesvolle afronding van het project te waarborgen.

[projectnaam] = [Voeg hier in]
				
			

Klantensucces plan

				
					Ik beheer een B2B [Industrie] bedrijf met een klantenbestand van [Huidig klantenaantal] grote bedrijven. Hoe kan ik een klantensuccesplan opstellen om de klanttevredenheid te maximaliseren, contractverlengingen aan te moedigen en een [Contractvernieuwingspercentage] te bereiken?

[Industrie] = [Voeg hier in]
[Contractvernieuwingspercentage] = [Voeg hier in]
				
			

Beoordeling product verbeteren

				
					Ons product kreeg een gemengde beoordeling, waarbij de gebruiker aangaf: [Beoordeling]. Duik in de details van zowel positieve aspecten als kritieke pijnpunten die door de gebruiker zijn genoemd. Welke aspecten van ons product functioneren goed, en waar hebben we verbetering nodig?

[Beoordeling] = [Voeg hier in]
				
			

Social media campagne

				
					Creëer een maandlange social media-campagne op [Platform], waarbij visueel aantrekkelijke inhoud, boeiende bijschriften en interactieve elementen worden geïntegreerd om [Specifieke Metriek] te stimuleren onder [Doelgroep].

[Platform] = [Voeg hier in]
[Specifieke Metriek] = [Voeg hier in]
[Doelgroep] = [Voeg hier in]
				
			

Berichtenstrategie

				
					Ontwikkel een overtuigende en beknopte berichtenstrategie die de belangrijkste verkoopargumenten van [product/dienst] benadrukt en klanten aanmoedigt om te kopen. Houd de inhoud overtuigend en to-the-point.

[product/dienst] = [Voeg hier in]
				
			

Go-to-marketstrategie

				
					Ontwikkel een gedetailleerde go-to-marketstrategie voor de lancering van [nieuw product/kenmerk]. Inclusief een tijdschema, marketingkanalen, segmentatie van de doelgroep en belangrijke prestatie-indicatoren voor succes.

[nieuw product/kenmerk] = [Voeg hier in]
				
			

E-mailmarketingcampagne

				
					Ontwerp een e-mailmarketingcampagne voor [Bedrijfsnaam] om een tijdelijk aanbod voor [Product/Dienst] te promoten. Ontwikkel pakkende onderwerpregels en overtuigende tekst die abonnees aanspoort om onmiddellijk actie te ondernemen, terwijl je trouw blijft aan de stem van het merk.

[Bedrijfsnaam] = [Voeg hier in]
[Product/Dienst] = [Voeg hier in]
				
			

LinkedIn-carrousel

				
					Geef me een idee voor een LinkedIn-carrousel voor [Product] waarin [Belangrijkste verkoopargumenten] worden benadrukt. Ik heb vijf dia's nodig met inhoud en visuele elementen om het product effectief te vermarkten.

[Product] = [Voeg hier in]

[Belangrijkste verkoopargumenten] = [Voeg hier in]
				
			

Verhaal maken

				
					Onderzoek [tekst] met de bedoeling een verhaal te construeren dat verwachtingen en enthousiasme opwekt bij de lezers. Handhaaf de gewenste [toon] gedurende de hele inhoud.

Tekst: [Voeg hier in]
Toon: [Voeg hier in]
				
			

Loyaliteitsprogramma

				
					Als social media marketingstrateeg voor [Bedrijf] is jouw taak om een uitgebreid loyaliteitsprogramma op maat te maken voor het merk [product]. Dit initiatief dient gericht te zijn op het bevorderen van klantbehoud en betrokkenheid, terwijl het merkloyaliteit stimuleert.

[Bedrijf] = [Voeg hier in]
[Product] = [Voeg hier in]
				
			

E-mailsjabloon

				
					Ontwerp een e-mailsjabloon, bestaande uit [aantal woorden], bedoeld voor het benaderen van potentiële klanten na [evenement/vergadering] gerelateerd aan onze [product/dienst].

[Aantal woorden] = [Voeg hier in]
[Evenement/vergadering] = [Voeg hier in]
[Product/dienst] = [Voeg hier in]
				
			

Doelgroep verleiden

				
					Deel drie benaderingen om [doelgroep] te verleiden om betrokken te raken bij [type inhoud]. Welke acties moet ik opnemen?

Doelgroep = [Specificeer hier]
Type inhoud = [Specificeer hier]
				
			

Content ideeën

				
					Verzin 10 interessante onderwerpen over [trefwoord] die aantrekkelijk zouden zijn voor [doelgroep].

Trefwoord = [Voeg hier in]
Doelgroep = [Voeg hier in]
				
			

Title & description

				
					"Ik wil dat je optreedt als een content marketeer gespecialiseerd in on-page SEO met tien jaar ervaring. Ik wil dat je een pakkende meta-titel en meta-beschrijving schrijft voor een blogpost met het trefwoord [trefwoord], waarbij de meta-titel maximaal 60 tekens is en de meta-beschrijving maximaal 160 tekens is. Alle uitvoer moet in het Nederlands zijn.

Volg deze instructies:

1. Vermeld de tekens aan het einde van de meta-titel en meta-beschrijving.
2. Zorg ervoor dat de meta-titel maximaal 60 tekens is.
3. Zorg ervoor dat de meta-beschrijving maximaal 160 tekens is.
4. Gebruik een conversatietoon met eenvoudig taalgebruik en vermijd vakjargon en complexe termen.
5. Wees natuurlijk, schrijf als een mens.

Trefwoord = [Voeg hier in]
				
			

Title & description 2

				
					
De prompt van de briefing is:

"Ik wil dat je de volgende elementen optimaliseert voor mijn blogonderwerp getiteld [trefwoord]:

1. Focus KeyPhrase: SEO-vriendelijke focus keyphrase binnen 6 woorden.
2. SEO-titel: SEO-vriendelijke SEO-titel binnen 60 tekens met toevoeging van bovenstaande focus keyphrase aan het begin.
3. Slug: SEO-vriendelijke slug binnen 15 tekens, inclusief de focus keyphrase.
4. Meta-beschrijving: SEO-vriendelijke meta-beschrijving binnen 155 tekens, inclusief de bovenstaande focus keyphrase.

Alle uitvoer moet in het Nederlands zijn. Zorg ervoor dat de elementen voldoen aan de opgegeven limieten en gebruik een conversatietoon. 

Trefwoord = [Voeg hier in]
				
			

Title & description 3

				
					Je bent een SEO-expert. Voor het zoekwoord [trefwoord] wil ik dat je een geoptimaliseerde titel schrijft, een korte maar aantrekkelijke meta-beschrijving (voor een pagina met inhoud, geen e-commerce), en een plan met 10 gestructureerde H2- of H3-tags. Alles moet in het Nederlands zijn."

Trefwoord = [Voeg hier in]
				
			

Waardepropositie

				
					Formuleer een onderscheidend waardepropositie en schets de belangrijkste voordelen van [Product]. Maak gebruik van de functies die worden getoond op de website van [Product] en stem ze af op de pijnpunten waarmee ons [Doelpubliek] te maken heeft.

[Product] = [Hier invoegen]
[Doelpubliek] = [Hier invoegen]
				
			

SEO strategie

				
					Develop an SEO strategy to improve our website's visibility on search engines. Focus on [keyword research, on-page optimization, backlink building].

[keyword research, on-page optimization, backlink building]= [Insert here]
				
			

Emails

				
					Develop a series of automated email workflows to nurture leads at different stages of the buyer's journey for our [product/service]. Map out personalized email sequences that provide value, address pain points, and guide leads towards conversion.

[product/service] = [Insert here]
				
			

Sales strategy

				
					Suggest specific strategies to optimize a sales funnel to increase conversion rates in a [Type of E-commerce Business]. Consider each stage of the sales funnel, from lead generation to customer conversion. Provide detailed recommendations, including : Lead generation techniques, customer engagement methods, checkout process optimization, post-purchase follow-up.

[Type of E-commerce Business] = [Insert here]
				
			

Competitive analysis

				
					Conduct a competitive analysis for [Industry/Market]. Identify key competitors, their strengths and weaknesses, and our company's competitive advantage. Include a SWOT analysis for a comprehensive overview.
				
			
Scroll naar boven