Online adverteren

Adverteer effectief via zoekmachines

Hoe zichtbaarder je bedrijf is voor je doelgroep, hoe groter de kans dat je mooie resultaten boekt. Veel klanten doen pas een aankoop als ze Google om raad hebben gevraagd. Effectief adverteren via Google en andere zoekmachines is daarom een slimme keuze. Dit helpt jou bovendien om gericht te meten wat je resultaten zijn. Bij Ziemo zijn we expert in je bedrijf zichtbaar maken en laten groeien, dus zit je bij ons goed als je wilt adverteren met online zoekmachines.

placeholder.png
placeholder.png

Resultaatgericht adverteren

Online adverteren met zoekmachines wordt ook wel Search Engine Advertising (SEA) genoemd. Een SEA-specialist van Ziemo gaat met jou in gesprek om je doelgroep en doelstellingen inzichtelijk te maken. Vervolgens worden er campagnes opgezet om online te adverteren. Al jouw campagnes zijn meetbaar en daarom weet je direct wat het jou aan resultaten oplevert. Hoe meer relevante gegevens je verzamelt, hoe resultaatgerichter jouw campagne er komt uit te zien. Schakel daarom Ziemo in voor al je online advertentiecampagnes en behaal meer succes met je bedrijf.

SEA-campagnes die effectief zijn en die helpen om je marketingdoelstellingen te bereiken

Zoekwoordonderzoek

De praktijk van het identificeren van de zoekwoorden en -zinnen die je doelgroep gebruikt om je website te vinden. Dit helpt je om je advertenties te richten op de juiste mensen en om je campagnekosten te beperken.

Ad copy schrijven

De tekst van je advertentie. Het is belangrijk om ad copy te schrijven die aantrekkelijk en informatief is, en die je doelgroep aanzet om op je advertentie te klikken.

Budgetbeheer

SEA-campagnes kunnen duur zijn, dus het is belangrijk om je budget zorgvuldig te beheren. Je kunt je budget beheren door een maximumbedrag in te stellen voor je dagelijkse of maandelijkse uitgaven, of door een maximale klikprijs in te stellen voor elk zoekwoord.

Tracking en analyse

Het is belangrijk om je SEA-campagnes te volgen en te analyseren om te zien hoe ze presteren. Dit helpt je om je campagnes te optimaliseren en om je resultaten te verbeteren.

Scroll naar boven