Online marketing

Digitale groei door online marketing? Ziemo helpt je

Jij wil niets liever dan bedrijfsgroei. Toch lukt het je tot nu toe niet (of niet voldoende) om die verandering écht in gang te zetten. Wil jij verbetering, ontwikkeling en groei? Wacht niet langer. Ziemo biedt jou hulp bij online marketing. Wij begrijpen precies waar jij naar op zoek bent. Praktische oplossingen voor de korte termijn, structurele verbeteringen voor de lange termijn. Wij staan voor helderheid, inzicht en overzicht. Voor integratie en betrokkenheid. Verbinding en kwaliteit. Wij hebben 20 jaar ervaring in het helpen van klanten in verschillende sectoren. Wil jij ook profiteren van onze dienstverlening? Volledig ontzorgd worden, zodat jij je op andere zaken kan focussen? Dat kan!

Lees verder hoe Ziemo jou kan helpen met online marketing, webdevelopment, consultancy en trainingen. Positieve verandering en verhoging van jouw omzet gegarandeerd. Ook in 2019 staan wij voor je klaar. Transformatie en innovatie zorgen ervoor dat jij de toekomst aankan. Ziemo helpt je.

Wij laten jouw bedrijf groeien met Ziemo online marketingstrategie Wil jij de groei van jouw bedrijf bevorderen en versnellen door Ziemo online marketingstrategie, digitale vernieuwing en betere zichtbaarheid? Is het er alleen nog niet van gekomen? Je mist misschien de kennis om jouw online marketing te verbeteren of je hebt hier gewoonweg geen tijd voor. Dat kan natuurlijk ook. Gelukkig ben jij bij Ziemo aan het juiste adres.

Wij maken jouw bedrijf beter in online marketing. Wij helpen jou op weg met effectieve marketingcampagnes. De weg naar online succes. De weg naar groei en resultaat. Jouw digitale bedrijfsprocessen stemmen wij af op de wensen van jouw klant. Dat doen wij door jou duidelijk inzicht en overzicht te geven in het online landschap. Wij helpen jou online effectief te blijven presteren. Op het gebied van digitale ontwikkeling kunnen wij jou van dienst zijn met:

Zoekmachine optimalisatie
Online adverteren
Conversie optimalisatie

Content marketing
Social marketing
Affiliate marketing

E-mail marketing
Web analytics
Customer journey

SEE. THINK. DO.

Gevonden worden, converteren en resultaat behalen. Jij weet dat het dáár allemaal om draait. Wij regelen dit voor jou. Wij begrijpen als geen ander dat jij iemand zoekt die goed naar jouw wensen luistert en jouw concurrenten analyseert. Jij krijgt hulp bij succesvolle campagnes en aantrekkelijke online kanalen. Van jouw social media en website tot de landingspagina’s en content: resultaat komt er zeker. Dat is waar je het uiteindelijk voor doet: de sales. Wij geven jou wekelijks of maandelijks inzicht in je resultaten. Dit doen wij door jou begrijpelijke feedback en rapportages te geven over jouw stijgende ROI. Jij hoeft je geen zorgen te maken over planning en coördinatie: ook dit regelen wij voor je. Zo houd jij je hoofd boven water in de overvloed aan informatie en gefragmenteerde media. Met onze expertise in online marketing helpen wij jou met digitale strategie, uitvoer(ing) en rapportage. Wel zo handig in het huidige digitale landschap dat steeds sneller verandert. Samen maken wij stappen vooruit.

placeholder.png
placeholder.png

Ziemo consultancy

Wij zorgen voor continue verbetering met Ziemo consultancy Jij streeft naar continue verbetering van werkwijze en processen. Jij wil een competitief bedrijf blijven (of worden) binnen jouw markt. Structuur aanbrengen. Kan jij hier hulp bij gebruiken? Geen enkel probleem. Wij hebben ruime ervaring in accountmanagement, projectmanagement, online marketingmanagement en directievoering. Met Ziemo consultancy krijg jij hulp bij het verwezenlijken van jouw online transformatie. Wij geven je niet alleen goed advies om jouw bedrijf strategisch verder te helpen, maar bieden jou ook coaching van individuele personen of een team. Wij zorgen voor belevenis en betekenis.

Interim management

Op zoek naar een interim manager? Ook voor interim management kun jij bij ons terecht. Wij helpen jou bij het doorvoeren van verandering en verbeteringen. Op projectbasis of op structurele basis. Als jij voor ons kiest, bespaar je tijd, geld en efficiëntie. Onze aanpak is inspirerend, leerzaam, transparant en helder. Leren, inspireren en inzicht geven zijn daarbij onze uitgangspunten.

placeholder.png
placeholder.png

Ziemo trainingen

Wij stimuleren jouw ontwikkeling met Ziemo trainingen Ontwikkeling en groei houden jou bezig. Jij wil competitief zijn en blijven leren. Digitale vernieuwing is een continu proces van verbetering en dat weet jij. Jij kan er alleen wel wat hulp bij gebruiken. Als jij jouw ambities wil (blijven) waarmaken, dan helpen wij jou daar graag bij met een van onze Ziemo trainingen en workshops. Een investering in de Ziemo Academie is dan ook zeker de moeite waard.

Jij en jouw medewerkers krijgen van ons intensieve begeleiding in online marketing, digitale communicatie, online sales en klantgericht denken en werken. Jouw persoonlijke ontwikkeling komt daarbij uitgebreid aan bod. Onze trainingen zijn echt maatwerk, aangepast aan jouw specifieke ambities en de kennis en vaardigheden binnen jouw bedrijf. Alleen op deze manier krijg jij de praktische ondersteuning waar jij naar op zoek bent. Gedurende het hele trainingsproces helpen wij jou met:

 

  • Analyse
  • Doelen
  • Strategie
  • Budget
  • Evaluatie

Wij geven jou duidelijke uitleg met voorbeelden die direct in de praktijk toepasbaar zijn. Hierdoor leer jij hoe jouw bedrijf de optimaalste resultaten zal behalen. Van onze oplossingen heb jij op korte én lange termijn veel profijt, dat is zeker. Jij wordt je veel beter bewust van het maken van de juiste keuzes.

Met Ziemo haal jij echte kwaliteit en omzetverhoging in huis. Wil jij ook bedrijfsgroei en vooruitgang? Geef dan jouw online marketing een impuls en neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Vele organisaties uit uiteenlopende sectoren gingen je voor. Resultaat gegarandeerd!

Scroll naar boven