Trainingen

Online marketing consultant

Online marketing is een mooi en uiteenlopend vakgebied. De ontwikkelingen volgen elkaar in sneltreinvaart op. Ben je net bekend met een methode of programma, wordt deze alweer ingehaald door een andere verbeterde versie. Of kom je erachter dat er een product op de markt is dat je nooit eerder gezien hebt, maar misschien wel ideaal voor jou is. Als je niet oppast blijf je achter de ontwikkelingen aanlopen en kom je niet meer vooruit. Iedereen herkent dit in het informatietijdperk van nu. Een online marketing consultant kan dan helpen.

Er komt ook op persoonlijk vlak veel op ons af. Mails, appjes, meldingen, agenda-uitnodigingen… Je moet bijblijven met je Instagram, Facebook, Linkedin het nieuws, blogs etc… Dit alles zorgt ervoor dat stress de gezondheidsepidemie van de 21ste eeuw is volgens de World Health Organization. We leven momenteel in een cultuur waarin prestatie, competitie, onzekerheid en angst de boventoon voeren.

De online marketing consultant bij Ziemo gelooft in een goed fundament waar je zelf mee aan de slag kan gaan. Uitbesteden kan natuurlijk ook. Dan neemt Ziemo je het werk uit handen en rapporteert helder en overzichtelijk de resultaten. Samenwerken zorgt ervoor dat je altijd een vangnet hebt. Het zorgt er ook voor dat je efficiënter kan werken en zelf vooruit kan blijven kijken. Dat je kan groeien vanuit een stabiele basis en je energie krijgt en met plezier kan werken. Ziemo is in 2018 opgericht om medewerkers, maar ook leidinggevenden en ondernemers te helpen bij hun online marketing vraagstukken met doelgerichte online marketing consultancy. Door de juiste handvatten te bieden en écht vooruit te helpen. Bedrijven beter te maken in internet marketing.

In de online marketing trainingen leert de online marketing consultant je de fijne kneepjes van het vak. Maar ook de juiste keuzes maken, een manier van werken en bewustzijn.

Blijf niet worstelen

Blijven worstelen kost je veel tijd, geld en inefficiëntie. Neem daarom contact op en laten we kennis maken. De online marketing consultant van Ziemo helpt met online marketing-oplossingen en trainingen. We zetten een basis neer die niet omvalt met de eerste de beste mening of idee. Hierdoor waai je niet met alle winden mee en blijf je vooruitgaan.

Scroll naar boven