Online marketeer

Misschien ben je net begonnen met online marketing of ben je er al een tijdje mee bezig en je loopt vast.

Je wilt natuurlijk goed zijn in je vak zodat je energie uit je werk haalt in plaats van dat het energie kost, dat je prettig kan samenwerken en je vooruitgang ziet in de ontwikkeling van het bedrijf. Online marketeer worden betekent meer dan alleen zoekmachine marketing, social marketing of content marketing. Een online marketeer is op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt en weet het bedrijf echt verder te helpen met het belang van de klant vooropgesteld. Zo staat Ziemo er ook in. Beter in online marketing door trainingen op maat of door werk uit handen te nemen.

De online marketeer van Ziemo met meer dan 20 jaar ervaring, kan je ondersteunen bij het neerzetten van een goed fundament waar je op kan bouwen. Wij helpen jou met de juiste keuzes maken en om je tijd goed in te delen.

Wij zien namelijk dat veel marketeers worstelen met het brede scala van werkzaamheden en de verdieping die verwacht wordt van jou. Hierdoor lijk je stil te staan, moeite te hebben met prioriteiten en de druk wordt steeds groter. Je weet het: er moet iets veranderen! Maar alleen krijg je dit niet voor elkaar. Daarom ben je op zoek naar een trainer coach. Iemand die je kennis en vaardigheden bij kan spijkeren, die rekening houdt met hoe het er in jouw bedrijf aan toegaat en die werkt aan je persoonlijke groei. Want wat jij wilt is niet langer stil staan. Je wilt vooruit en weer de regie krijgen over je werkzaamheden en je leven. Het zou toch fijn zijn als je met plezier en energie naar je werk gaat. Als je je aan je planning kan houden en stapjes vooruit kan zetten.

Een goed fundament geeft je een basis waar je eindeloos plezier van hebt.

Blijf niet worstelen

Daarom hebben we de online marketing trainingen in het leven geroepen. In deze trainingen leer je hoe je als online marketeer op een duurzame manier jouw ideale klanten kunt aantrekken en kan laten converteren.

Scroll naar boven