Ons verhaal

Ziemo is de brug tussen je bedrijf en je klanten

Je wilt verbetering en sneller groeien, maar het lukt je niet om dit voor elkaar te krijgen. De resultaten blijven achter bij de verwachting, je hebt moeite met het volgen van alle ontwikkelingen op het gebied van online marketing of de website past eigenlijk niet goed. Je weet dat er iets moet veranderen, maar hoe krijg je dit voor elkaar? Is dit herkenbaar? Dan zoek je iemand die van buiten naar je organisatie kan kijken en die weet waar hij op moet letten.

Een uitdaging voor veel bedrijven is het op de juiste manier gebruikmaken van technologie en aanwezige data om keuzes te maken mét de juiste focus. Je wilt namelijk relevant blijven voor je klanten, maar je worstelt met de razendsnelle ontwikkelingen en een oerwoud aan mogelijkheden. Digitale transformatie en klantgerichte vernieuwing zijn meer dan technologie, het gaat om de juiste keuzes maken, om een manier van werken en bewustzijn.

Blijven worstelen kost je veel tijd, geld en inefficiëntie. De concurrentie lijkt je in te halen of ze gaan sneller vooruit en dat frustreert je. Ziemo helpt bedrijven met trainingen bij het ontwikkelen van websites en online marketing strategieën. Dit begint met het ontwikkelen van een plan en vervolgens met een solide en heldere uitvoer.

Ziemo stelt de klant centraal en richt zich met name op de Customer Experience (klantbeleving en usability). Niet alleen met focus op een geweldige website of goed aansluitende marketingkanalen, maar ook door naar de werkprocessen te kijken. Hierdoor creëren we loyale klanten voor je die niet alleen je product of dienst waarderen, maar ook fan van je merk zijn en dit als ambassadeurs uitdragen. Dit motiveert en enthousiasmeert uiteraard ook de medewerkers. Een win win situatie!

geld
Meer resultaat uit je tijd & geld

Efficiënte en resultaatgerichte oplossingen die direct toepasbaar zijn.

grafiek
Groei van je bedrijf

Ziemo levert expertise en kwaliteit zodat je vooruit kan blijven kijken.

resultaat2
Slimme innovatieve oplossingen

Slimmer werken, meer inzicht en begrip in je klanten voor betere prestaties.

Samenwerken?

Omdat we continu de beste digitale marketingresultaten willen leveren hebben we onze eigen methode in het samenwerken met onze klanten.
Dit noemen we de D.O.E.N.-methode en staat voor:

D. - Deskundig

Wij willen continu van betekenis en meerwaarde voor jou en je bedrijf zijn. We blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

O. - Ondernemend

Wij gaan direct voor je aan de slag en nemen hierin initiatief. We willen je echt verder helpen om succesvol te worden.

E. - Effectief

We verliezen de doelen niet uit het oog en voorkomen verspilling. Je kan je geld maar een keer uitgeven.

N. - Nuttig

We kijken waar mogelijkheden liggen en geloven in productiviteit en verantwoording. Zonder (meer)waarde geen samenwerking.

Richard de Graaf

20 jaar ervaring in webdevelopment, digitale communicatie & online marketing.

Training & Coaching | Online marketing advies & uitvoer

Het online landschap biedt heel veel mogelijkheden en kansen en daarom help ik bedrijven met trainingen en online marketing. Mijn uitgangspunt is om structuur aan te brengen en bedrijven écht verder te helpen. Vanuit mijn eigen ervaring als ondernemer weet ik dat ontwikkeling en groei van levensbelang zijn en daarom geloof ik in samenwerking, een blik vooruit en stappen maken.

Ziemo gelooft dat de waarde van een website wordt bepaald door het resultaat wat het bedrijf oplevert. We hebben ons gericht op het creëren van strategieën, campagnes en trainingen die onze klanten helpen om leads en sales van hoge kwaliteit en gericht verkeer te krijgen.

Scroll naar boven