Trainingen & workshops

Ziemo Academie

Met de trainingen & workshops van Ziemo vergroten we je kennis en kunde op het vlak van online marketing, communicatie & sales en de persoonlijke ontwikkeling die hier nauw aan verbonden is. Iedere training wordt aangepast aan jouw behoefte, zodat we zeker weten dat je snel vooruitgang boekt en enthousiast en geïnspireerd aan de slag kan gaan.

Ziemo kan helpen met diverse standaard trainingen of maatwerk online marketing trainingen.

  • De standaard trainingen hebben vaste modules. Via de intakefase wordt de werkelijke ontwikkelbehoefte en aandachtspunten geïnventariseerd en geanalyseerd en ingepast binnen de training.
  • Bij de maatwerk trainingen bepalen we je huidige kennisnivo en behoefte en passen de training hier volledig op aan. Van te voren wordt er een audit gedaan waarbij de huidige status van de online marketing wordt geinventariseerd door Ziemo en er worden verbeterpunten aangedragen en vooraf besproken. Zo wordt er een visie en strategie ontwikkeld. Het hoe en waarom wordt tijdens de training behandeld, evenals het praktische; hoe er nu verder mee aan de slag te gaan.
trainingsmogelijkheden

Trainingen vakgebieden

Online marketing

Customer journey

Content marketing

Social marketing (Facebook)

E-mail marketing

Zoekmachine marketing

Google Analytics

CRO, usability & Online Overtuigen

En meer…

Ook voor voor strategie en uitvoer van online marketing & websites.

Aanpak training

Tijdens de trainingen worden de deelnemers intensief begeleid. De trainer instrueert, inspireert, stimuleert en motiveert de deelnemers.

Afhankelijk van het programma van de training en of het maatwerk is of niet, stemmen wij af hoe de invulling er exact uit gaat zien. Vooraf heb je daarom altijd een goed beeld van de uitkomst van de training en achteraf wordt er altijd geëvalueerd.

Via de intakefase wordt de werkelijke ontwikkelbehoefte en aandachtspunten geïnventariseerd en geanalyseerd. Deze informatie dient als basis voor de uiteindelijke strategie en vindt meestal plaats in de vorm van gesprekken met leidinggevende(n) en deelnemers aan de training.

proces-uitleg
Scroll naar boven