Je bedrijf of project ontwikkelen

Verbeteren werkwijze & processen

Je wilt online verbetering en sneller groeien, maar het lukt je niet om dit voor elkaar te krijgen. Dit kost veel tijd, geld, frustratie en inefficiëntie en hierdoor lijkt de concurrentie je in te halen of je verliest je enthousiasme. Ziemo kan helpen.

Coaching

Wij begeleiden individuele personen of een team.

Advies

Organisaties eenduidig strategisch verder helpen.

Interim management

Wij stellen orde op zaken en voeren verandering door.

Omschrijving werkzaamheden

Wij zijn werkzaam geweest in diverse functies zoals accountmanagement, projectmanagement, online marketing management en directie voering. Binnen de functies zijn altijd belangrijke transities uitgevoerd en zijn veranderingen doorgevoerd door het coachen en aannemen van medewerkers. In iedere functie is er niet alleen oog geweest voor de medewerker, maar zeker ook voor de klant en de doelstellingen van de onderneming.

Als terugkoppeling kregen wij meestal te horen dat medewerkers de benadering inspirerend vonden, dat zij veel van ons hebben geleerd en dat ze veel houvast hadden aan de transparante werkwijze en duidelijke aanpak.

In het algemeen is door ons in eerste instantie de aanwezige strategie gevalideerd of opnieuw opgezet. Op basis van de uitkomsten daarvan zijn de benodigde acties, zoals herziening van de online marketing of websites uitgevoerd.

Scroll naar boven